Sessie voor de vrouw

De carrière-tijger wil ook weleens geaaid worden. Herken je jezelf hierin ?

Gepassioneerd ga je voor je droom

Als echte powervrouw werk je keihard aan je zakelijke carrière. Of je nu zelfstandig bent of voor een baas werkt, je probeert steeds de lat weer hoger te leggen. Gepassioneerd ga je voor je droom. Van je werk krijg je veel energie, omdat je het zo graag doet. Je bent succesvol, je kleedt je mooi, besteed tijd aan je uiterlijk en bent graag gezien. Je hebt het op het oog allemaal heel goed voor elkaar.

Lukt het je jezelf op te laden voor opnieuw een drukke dag?

En hoewel je zelf vindt dat je niets te klagen hebt, voel je dat je iets vlinderachtigs wat je vroeger bezat, langzaam kwijt raakt. Helemaal onbevangen in het leven staan lukt niet meer. Je hebt misschien te vaak als een leeuwin moeten vechten om iets bij je meerdere voor elkaar te krijgen. Hoe hoger je op de carrière-ladder komt, hoe vaker je voelt dat het meestal gerund wordt door de man. En ja, we leven in een mannenwereld. Maar als vrouw kunnen we makkelijk ons ‘mannetje staan’ als we grotendeels als hen leren denken. Anderzijds ook jammer, want juist weer in contact komen met jezelf, de liefde en de zachte kant van je vrouw zijn, geven je weer het gevoel dat je niet alleen een mooi leven maar ook een rijk gevoelsleven kunt hebben. Je gaat smullen van het leven!

Privésessie ‘Open voor liefde’Ik wil je graag leren alle 7 zintuigen te gebruiken en je vrouwelijke intuïtie aan te scherpen. Je kunt hier je voordeel mee doen in je huidige relatie, bij een nieuwe vlam in je leven of het juist toepassen in je werk waardoor jij je kunt profileren.

Is een privésessie ook echt iets voor jou en wil je graag meer informatie? Dat kan! Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de komende bijeenkomst.

Vul hier je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie. Je ontvangt een email met meer informatie!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Zie ik je snel?

    Xx Kim