Een carrière tijger wil ook wel eens geaaid worden

Je werkt keihard aan je zakelijke carrière. Of je nu zelfstandig werkt of voor een baas, je probeert steeds de lat hoger te leggen. En daarbij heb je totaal geen 9 tot 5 mentaliteit. Je gaat gepassioneerd voor je droom en van je werk krijg je meer energie omdat je het zo graag doet. Je bent succesvol kleed je mooi, besteed tijd aan je uiterlijk, en bent op kantoor graag gezien. Je hebt het op het oog heel goed voor elkaar allemaal. En hoewel je zelf vind dat je niets te klagen hebt, voel je misschien dat je iets vlinderachtigst wat je vroeger bezat kwijt ben geraakt. Echt onbevangen in het leven staan lukt niet meer.

Om veel succes te hebben, en om in de race te blijven moet je soms vechten als een leeuw. Ik weet daar ook alles van. Hoe hoger je op de carrière ladder komt, hoe vaker je voelt dat het meestal gerund wordt door de man. Je leert al snel dat vrouwelijke charmes macht geven. Je zet ze vast in met succes.

Maar hoe is het in je privé leven? Als het werk gedaan is, gebruik je dat om bij te komen en op te laden voor opnieuw een drukke werkweek?

Iedereen verlangt uiteindelijk naar geborgenheid, liefde, aandacht. Maar ervoor open kunnen staan. Daar heb je soms een extra prikkel voor nodig. Heb je een relatie of ben je single. Hoe is het met je me-time? En vooral: kun je je af en toe nog speels romantisch en avontuurlijk voelen?

Misschien ben je wel teleurgesteld in mannen doordat je een paar keer de foute man hebt gedated. En je overtuigd bent dat je alleen op dat slag kan vallen. Langzaam raakt je ongedwongen speelse misschien zelfs romantische natuur naar de achtergrond en verlies je de vrouwelijke liefdevolle touch. Je denkt dat het het resultaat is van het leven zelf, je teleurstelling in misschien wel relaties of mannen in het algemeen. En misschien is alles een optelsom.

Maar hoe mooi is het om te weten dat je zelf 100 % het verschil weer kan maken, als je leert je weer open te stellen voor het avontuur dat leven heet. Beleven is beter vertaald.

Net zoals je heel veel tijd steekt in je werk en daarbij vaak perfectionistisch te werk gaat (en niet voor niets hoog op de carrière-ladder staat), kun je door tijd vrij te maken voor jezelf, je echte verlangens en datgene wat je echt gelukkig maakt weer leren kennen. Begin er vandaag nog mee. Geef je hart een nieuwe kans, doe dingen die je normaal nooit doet, daag jezelf uit alle zintuigen voor je eigen plezier weer te leren gebruiken. Herkenbaar en hierop aansluitend geef ik de workshop ‘los gaan door los te laten’. Tijd voor actie! Klik hier voor meer informatie.

Facebooktwitterpinteresttumblrmail