Disclaimer

Disclaimer voor www.kimhollandcoaching.nl

Kim Holland Coaching (Kamer van Koophandel: 27164212), hierna te noemen KHC, verleent u hierbij toegang tot www.kimhollandcoaching.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

KHC behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

KHC spant zich in om de inhoud van www.kimhollandcoaching.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.kimhollandcoaching.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van KHC.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.kimhollandcoaching.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.kimhollandcoaching.nl. KHC oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op www.kimhollandcoaching.nl opgenomen (blog)artikelen, hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KHC nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij KHC en haar bezoekers.

De inhoud van www.kimhollandcoaching.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.