FAQ

Als geïnteresseerde in mijn coaching zul je vast wat vragen hebben. Een aantal belangrijke vragen bespreek ik hieronder alvast.

1. Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Als ervaringsdeskundige kan ik adviseren vanuit de praktijk en theorie. In het verleden heb ik seksuele hulpdiensten gedraaid. Ook ik heb in mijn leven met veel probleemvragen te maken gehad, zowel zakelijk als privé, voor mezelf en mijn omgeving. Ik bezit boekenwijsheid als het gaat om psychologie en omgangsvormen. Ik heb veel persoonlijke kennis op het gebied van gezondheid, seksualiteit, relaties, opvoeding en zelfbewustwording. Voor al je vragen en issues over deze onderwerpen ben ik zeker de persoon die jou met handig advies kan helpen.

2. Waarom love-life coach?

Er zijn veel verschillende coaches en op bijna elk gebied bestaat er wel een raadgever. Zo ook over liefde en seksualiteit. De combinatie van het liefdesleven en de levensgenieter (vier het leven), daar ben ik uniek in. Door mijn vele, unieke, ervaringen kan ik je ondersteunen in het maken van keuzes. Het is mijn tweede natuur geworden advies op maat te kunnen geven door, vanwege mijn werk, de omgang met een diversiteit aan mensen.

3. Hoe gaat het in zijn werk als ik geïnteresseerd bent?  

Als jij geïnteresseerd bent in een persoonlijke sessie, dan zal het eerste contact telefonisch plaatsvinden. Mijn team belt je om je alvast wat vragen te stellen, zodat ik mij goed kan voorbereiden voor we elkaar ontmoeten. Deze vragen zijn vooral gericht op het onderwerp waarover je mij wilt spreken en waar je advies over wenst.

4. Ernstige trauma’s op seksgebied of psychische problemen, kun je daar ook bij helpen?

Mijn kracht ligt vooral in mijn opgedane ervaringen op liefdes- en relatiegebied. Positief in het leven staan, genieten en het bewust maken van de kansen in je leven, daar help ik je graag bij. Ook mindere ervaringen waarbij je zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen is iets waar ik je absoluut mee kan ik je helpen. Samen vinden wij jouw zelfvertrouwen weer terug.

Diepe traumatische ervaringen en problemen waarbij een traject met een seksuoloog of psycholoog nodig is, dat is een traject waarbij ik je niet kan helpen.

5. Waarover kun je mij o.a. voor raadplegen?

  • Vragen op het gebied van versieren en verleiden. Hoe wordt je een vrouwen of mannen magneet?
  • Informatieve vragen over experimenteren in je relatie. Welke relatievormen zijn er en wat zijn de do’s en don’ts. Ik leer je de tips en tricks.
  • Ik help je je zelfvertrouwen te herwinnen en je weer een levensgenieter te maken. Het is echt veel gemakkelijker dan je denkt.
  • Alle vragen die je hebt op het gebied van seksualiteit. Hierbij kan je denken aan vragen over SM, erectiestoornis, meer zelfvertrouwen in bed, de controlefreak in jezelf los leren laten en een ingeslapen relatie weer aanwakkeren en in vuur en vlam zetten.

Specials;

  • Speciaal voor de carrièrevrouw heb ik goede tips om haar te leren de controle los te laten en daardoor de juiste kerel aan de haak te kunnen slaan en de foute man te weerstaan.
  • Speciaal voor de man: versieren en verleiden en dan? Hoe wordt je een vrouwenmagneet? Ontdek hoe je vrouwen niet alleen in bed kan krijgen, maar juist ook om een relatie mee op kan bouwen.

6. Wat gaan we doen tijdens een privésessie?

Ik luister naar je verhaal, stel je vragen en ik geef je opdrachten waar nodig.  Ook geef ik je informatie, aanwijzingen en zal je motiveren zelf de juiste stappen te zetten, op weg naar de beste versie van jezelf.

7. Kan iedereen zich aanmelden voor een privésessie ?

Iedereen, man vrouw of stel met een serieuze hulpvraag en/of issue m.b.t. een van bovenstaande onderwerpen kan een sessie aanvragen. Mijn team beslist echter wie bij mij op de bank komt.

8. Heb ik genoeg aan één sessie?

Als jouw vraag vooral informatief is of wanneer je iets met mij wilt bespreken, bijvoorbeeld iets waar je mee zit, dan zal ik mijn uiterste best doen om in een sessie, samen met jou, het antwoord te vinden. Als het om zelfvertrouwen of het resetten van je leven gaat, dan heb ik diverse privéworkshops op maat. Zo’n workshop duurt maximaal 3 sessies. Om te zorgen dat je er daarna niet in je eentje ervoor staat, kan ik je per e-mail of webcam blijven ondersteunen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Meer lezen over mijn werkwijze? Klik dan hier.

9. Hoelang duurt een privésessie en waar spreken we af?

Een privé sessie duurt 90 min.  Mijn bedrijf zit in Den Haag, op loopafstand van treinstation Den Haag Centraal.

10. Kan ik ook bij jou terecht als ik nog geen duidelijke vraag hebt?

Als love-life coach wil ik het mooiste uit jouzelf halen en je (opnieuw) leren van jezelf te houden. Als dit de reden is van je bezoek dan ben je van harte welkom.

11. Coach je ook meerdere mensen tegelijk?

Een groepssessie is ook zeker mogelijk. E-mail mij de gegevens zoals: soort van groep, aantal personen en het onderwerp, en je ontvangt de mogelijkheden.

12. Kun je mensen ook helpen bij klachten van depressie, overspannenheid, burn-out, seksueel geweld en/of misbruik?

Dit zijn zaken voor de specialisten zoals erkende psychologen en psychiaters. Ik raad je aan om een vertrouwenspersoon te zoeken die je hierin kan begeleiden.

Als je dit soort zaken al een plaatsje hebt kunnen geven of er bijna van herstelt bent, maar je net dat laatste zetje kan gebruiken om je zelfvertrouwen weer op te bouwen, dan ben ik er voor jou. Ik help je weer opnieuw te leren genieten van het leven, ondanks je nare periode. Hierbij kan je mij zien als een adviserende en motiverende vrouw die je dat laatste zetje geeft naar de nieuwe toekomst die voor je open ligt.

13. Ik heb mijn gegevens ingestuurd, wat nu?

Je krijgt binnen 48 uur bericht op app of per telefoon. Dan maakt mijn team eerst een telefonische afspraak. Bij de juiste klik wordt gezamenlijk de afspraak ingepland en ontmoet ik je heel graag in Den Haag.

14. Waar kan ik nog meer kennis maken met jouw expertise?

Op mijn forum kun je een topic kiezen waar je mij openlijk een vraag over kan stellen.