Lezing voor de vrouw

De carrière-tijger wil ook weleens geaaid worden. Herken je jezelf hierin ?

Gepassioneerd ga je voor je droom

Je werkt keihard aan je zakelijke carrière, je probeert de lat steeds hoger te leggen en je hebt totaal geen 9 tot 5 mentaliteit. Gepassioneerd ga je voor je droom. Om veel succes te hebben en om in de race te blijven moet je soms vechten als een leeuw. Ik weet daar ook alles van. Je leert al snel dat vrouwelijke charmes macht geven. Je zet ze vast in, met succes!

Lukt het je jezelf op te laden voor opnieuw een drukke dag?

Maar hoe is het in je privé leven? Als het werk gedaan is, gebruik je dan je vrije tijd om bij te komen? Lukt het je jezelf op te laden voor opnieuw een drukke dag? Ik daag je uit alle zintuigen voor je eigen plezier weer te (leren) gebruiken. Het is de hoogste tijd om los te gaan, door los te laten. Ervaar zelf mijn inspirerende en motiverende lezing en voel je na afloop bruisend klaar om te smullen van het leven.

Zie ik je snel? Schrijf je dan snel in.

Xx Kim

Kim als spreekster en presentatrice

Wil jij Kim Holland als spreekster of presentatrice voor jouw evenement of netwerk? Afsluitend is ook ruimte voor vragen en een Meet & Greet. Neem contact op met ons team voor meer informatie op +31 6 54 97 05 28 of info@kimhollandcoaching.nl 

Kim Holland op jouw evenement
Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Netwerknaam of bedrijfsnaam*

    Wat is het thema van het evenement?

    Voor- en achternaam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*