Mannen alleen romantisch tijdens vakantie

Man romantisch tijdens vakantie

Ruim 70 procent van de mannen is alleen tijdens de vakantie in een romantische bui, zo blijkt uit een nieuw onderzoek onder duizend mannen.
Driekwart van de mannen geeft toe dat ze wel wat vaker romantische gebaren zouden kunnen maken en 85 procent denkt dat hun relatie zou opknappen van een korte, romantische vakantie. Dat schrijft Daily Mail.

Bijna 40 procent zegt dat het makkelijker is om romantische dingen te doen tijdens een vakantie, omdat ze dan geen last hebben van de dagelijkse beslommeringen. Een kwart zegt dat de juiste locatie of hotel hem in een romantische bui brengt.

Zo’n 60 procent van de mannen zegt na een vakantie nog zeker drie weken in een romantische bui te zijn. Daarna vallen ze weer terug in hun gewone routine.

Romantische klusjes
De deelnemende mannen blijken het ongevraagd uitvoeren van alledaagse, huishoudelijke taken te zien als een romantisch gebaar. Zo vinden veel mannen het romantisch om ongevraagd vuilniszaken weg te brengen, te strijken, een was te draaien of te stofzuigen.

Toch worden ook klassiekere romantische gebaren als bloemen kopen of een diner bij kaarslicht veel genoemd door de deelnemers. En de meeste mannen zeggen vaak tegen hun partner dat hij van haar houdt en geven ze haar vaak spontaan een zoen.

Bron: Nu.nl/vrouwonline

Facebooktwitterpinteresttumblrmail