Mijn werkwijze

Mijn werkwijze.

Het is natuurlijk fijn en belangrijk vooraf te weten wat je van mij kan verwachten. Mijn werkwijze is heel eenvoudig. Ik luister goed naar je echte verhaal. Omdat je weet dat je alles met mij kan bespreken en dat ik niets gek vind, zul je gemakkelijk met mij je verhaal delen.

Ik zorg voor eyeopeners d.m.v. voorbeelden vanuit mijn eigen leven en neem je mee in hoe ikzelf mijn eigen uitdagingen het hoofd heb leren bieden. Hoe ik, op soms onorthodoxe wijze, keuzes heb gemaakt die mij bevrijd hebben, ondanks indoctrinatie van heftig geloof (sekte), verlies van beide ouders en misbruik. Mijn privé leven gebruik ik om in te leven en voelen in jouw persoonlijke situatie. Mijn uitdagingen hebben mij krachtiger en standvastiger gemaakt en dat gun ik jou ook. Ik leer je vechten! Samen maken wij het stappenplan, speciaal voor jouw situatie. Ik laat je inzien waarom je daar zelf nog niet in geslaagd was. Ik leer je van jezelf te houden. Dit zal je doen beseffen wat je wil en wat je echt gelukkig maakt.

 

De voorbereiding

Belangrijk als goede voorbereiding is een telefonisch intakegesprek met mij, voordat het tot een persoonlijke ontmoeting komt. Zo kan ik dan in het eerste gesprek gelijk goed voorbereid te werk gaan.

Ik weet dan bijvoorbeeld al jouw redenen die een blokkade zijn geworden voor jouw zelfvertrouwen. Of misschien wil jij bijvoorbeeld juist wegwijs gemaakt worden in het leren te communiceren over intimiteit, leren hoe je je partner juist beter kan begrijpen. Of ben jij helemaal toe om af te rekenen met angsten die je persoonlijke geluk in de weg staan. En natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor tips en tricks om te gaan daten en de juiste partner aan de haak te slaan. Wil jij, als vrouw, juist meer leren genieten door los te laten? Dat kan allemaal. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van persoonlijke situaties waar ik een helpende hand kan bieden.

Wat iedereen wenst

Iedereen wil uiteindelijk het liefst volop durven te leven en genieten. Het klinkt zo gemakkelijk… Alles is makkelijk, als je maar weet hoe het moet. Behalve mijn rijke persoonlijke levenservaring, heb ik mij ook aardig wat jaren ingezet voor een seksuele hulporganisatie en diverse cursussen gedaan. Vele leerzame boeken heb ik verslonden en door de jaren heen heb ik heel wat mensenkennis opgedaan. Ik bekijk graag met jou de hobbels die je nog kan overwinnen en zal je proberen zoveel mogelijk praktische eyeopeners te geven, gepaard met voorbeelden uit de praktijk. Het zijn succesvolle oplossingen op maat, maar ik durf je ook duidelijk aan te geven waar je, voor je eigen persoonlijke succes, nog in kan groeien. Al voor ons gesprek begint, zal ik ervoor zorgen dat jij je helemaal op je gemak voelt en creëer ik een huiselijke situatie waarin jij leert vrij en openhartig te spreken. Het gesprek zelf is het belangrijkste middel in coaching. Daarnaast geef ik je thuisopdrachten, leer ik je jouw gevoelens op papier te verwoorden en je ontdekkingen te doen die je zullen inspireren.

Het doel

Als love life coach ga ik je bewust maken van je gevoelens, je denken en je doen. We gaan je aanscherpen en samen ontdekken wie jij bent, wat je echt wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken.