Open voor liefde (Volgeboekt)

kim-question

Een carrière tijger wil ook wel eens geaaid worden!

Als echte powervrouw werk je keihard aan je zakelijke carrière. Of je nu zelfstandig bent of voor een baas werkt, je probeert steeds de lat weer hoger te leggen. Gepassioneerd ga je voor je droom, omdat je van je werk veel energie krijgt omdat je het zo graag doet. Je bent succesvol, je kleed je mooi, besteed tijd aan je uiterlijk en bent graag gezien. Je hebt het op het oog allemaal heel goed voor elkaar.

En hoewel je zelf vindt dat je niets te klagen hebt, voel je dat je iets vlinderachtigs wat je vroeger bezat, langzaam kwijt raakt. Helemaal onbevangen in het leven staan lukt niet meer. Je hebt misschien te vaak als een leeuwin moeten vechten om iets bij je meerdere voor elkaar te krijgen. Hoe hoger je op de carrière-ladder komt, hoe vaker je voelt dat het meestal gerund wordt door de man. En ja, we leven in een mannenwereld. Maar als vrouw kunnen we makkelijk ons ‘mannetje staan’ als we grotendeels als hen leren denken. Anderzijds ook jammer, want juist weer in contact komen met jezelf, de liefde en de zachte kant van je vrouw zijn, geven je weer het gevoel dat je niet alleen een mooi leven maar ook een rijk gevoelsleven kunt hebben. Je gaat smullen van het leven!

Workshop ‘Open voor business liefde’
Ik wil je graag leren alle 7 zintuigen te gebruiken en je vrouwelijke intuitie aan te scherpen. Je kunt hier je voordeel mee doen in je huidige relatie, bij een nieuwe vlam in je leven of het juist toepassen in je werk waardoor jij je kunt profileren. Schrijf je hier in.

Datum: Workshop is vol
Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur
Locatie: Van der Valk hotel
Host: Kim Holland
Deelnamekosten: 130 Euro per persoon

Het is momenteel niet meer mogelijk je in te schrijven voor de workshop.
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige workshops?
Vul dan hier je gegevens in en je ontvangt een email zodra er nieuwe data bekend zijn!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)