Privé coaching

Kim als coach? Bel snel voor een afspraak!
0031-654970528

Een privésessie van 90 minuten heb je al voor €150,- 

Wat kan je verwachten:
als liefdes coach ga ik je eerst bewust maken van je gevoelens, je denken je doen, pas dan kan je je leven ten volle gaan beleven.! Wil jij ook leren smullen van het leven

Privé sessie man. Heb jij moeite contact te leggen met die ene persoon waar je stiekem mega gek op bent? Weet jij je geen houding te geven in een ruimte met nieuwe mensen? Heb je hartenzeer waar je maar niet overheen komt of ben je gelukkig in de liefde maar niet met jullie seksleven? Voor al je moeilijk bespreekbare vragen ben ik er voor jou. Samen op mijn bank ben ik jouw luisterend oor en geef ik je advies en een beetje huiswerk mee. Het is geen lang traject, in 1 afspraak zet ik je al op het goede spoor. Stuur me je mailadres in een privé bericht en je krijgt snel meer informatie. Ik hoop je snel te kunnen zien en helpen.

 

Privé sessie vrouw. Wij vrouwen zijn gevoelsmensen, die ons veel bezig houden met wat anderen van ons vinden. Door ervaringen uit ons verleden kunnen we de houding aan nemen dat niets ons meer deert. We bouwen een persoonlijk muurtje op, zodat we ons niet meer kwetsbaar opstellen. Dit is zo jammer, want juist gevoel en emotie zorgen voor euforie, verlangen en geluk. Reken af met onzekerheid, jaloezie, angst en wantrouwen. Bevrijdt jezelf van je innerlijke criticus. Ga los door los te laten. Pak mijn hand en ontdek hoe leuk het leven is.
Privé sessie samen Het feit dat jullie zoeken naar een helpende hand samen geeft aan dat er nog liefde en vertrouwen in elkaar is. Een moeilijke periode samen hoeft jullie er niet van te weerhouden om verder met elkaar te gaan. Deze uitdaging samen kan juist jullie band versterken. Hoogste tijd om met zijn drieën jullie vastgeroeste relatiepatronen te doorbreken. Met een nieuwe verfrissende kijk zullen jullie elkaar opnieuw ontdekken. Jullie kunnen, door meer begrip, opnieuw weer echt voor elkaar gaan. Ook voor alle vragen omtrent jullie seksleven heb ik door mijn vakgebied genoeg kennis in huis om jullie tips, advies en uitleg te kunnen geven. It takes two to tango, maar soms ben je samen het ritme kwijt of zoeken jullie een nieuwe dans. Privé sessie over je jullie relatie is ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu naar: 0031-654970528 (Mark) of mail naar info@kimhollandcoaching.nl

X Kim

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)