Win actie Love For Life (Kaartjes + Meet&Greet)

Love For Live 2016
Aanstaand weekend (zaterdag 4 en zondag 5 juni) ben ik bij de Jaarbeurs in Utrecht op het Love for Life evenement. Staat het ook al bij jou in je agenda?

Dit vernieuwende en positieve lifestyle event richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Ik geef daar een inspirerende sessie en hoop dat jij daar ook bij bent! Er zijn talloze activiteiten op de beurs, van intensieve en ontspannende sportworkshops, kooktrainingen tot inspiratie-sessies over allerlei onderwerpen. Kijk op de website of download hier het programma.

Heb je nog geen Love for Life kaartjes?

Ik geef 10 kaartjes weg + een Meet & Greet met mij!
Je hoeft alleen je naam, leeftijd, email-adres en reden waarom je graag de kaartjes wilt winnen in te vullen. Je maakt dan kans op 2 kaartjes! Met welke vriendin zou jij naar deze beurs willen komen?

  Voor en achternaam*

  Leeftijd*

  E-mailadres*

  Ik zou het leuk vinden deze kaarten te winnen, omdat....

  Vrijdag maak ik bekend wie de kaartjes gewonnen heeft.
  Houd je e-mail inbox goed in de gaten!