Ervaringen

"Hi Kim, Jij bent een persoon die ik in mijn hart heb gesloten. Toen ik met een probleem bij jou aanklopte, wist je met hele korte rake zinnen mij de goede kant op te sturen. Zet van je af waar je geen invloed in hebt en focus je op datgene wat wel in je macht ligt, daar ligt jouw kracht. Wat voor mij te groot omvattend was, wist jij samenvattend naar de kern te lijden. Bij jou kan je niet alleen terecht voor seksualiteit en relatieadvies, maar ook voor advies in vriendschap, familie en werkrelaties. Ik slaap tegenwoordig een stuk beter, dankje! Liefs, Myred"
Myred, 12-07-2018
"Beste Kim, hierbij het beloofde bericht over wat ik van de coachingsessies vond. Ik wil je ten eerste hartelijk bedanken. Mijn vriendin en ik zijn dankbaar voor het feit dat we jou hebben leren kennen en we hebben ons seksleven echt een boost gegeven dankzij jouw tips en opdrachten. De opdrachten die je meegaf waren spannend en vernieuwend. We hadden niet verwacht dat na een relatie van 6 jaar we nog zo veel nieuwe ervaringen kunnen opdoen met elkaar op zowel relatie als seksueel gebied. Vriendelijke groeten van ons en wellicht tot snel 🙂"
D. & A., 06-04-2018
"Samen met mijn man heb ik drie gezamelijke coaching-sessies bij je gevolgd, Kim, omdat we graag wilden weten hoe we onze relatie konden verbeteren en beter met elkaar kunnen communiceren over intimiteit en seks. Dank voor jouw opdrachten en adviezen, Kim. We zijn nu 2 maanden verder en hebben veel inzichten gekregen en zijn nog dichter naar elkaar toegegroeid. Liefs Linda"
Linda, 06-04-2018
"Hallootje, ik heb gehoord dat Kim Holland op de gezondheidsbeurs in Utrecht een workshop gaat geven. Super tof! Ik ga zeker even naar haar workshop toe. Kan ik Kim ook ontmoeten?"
Chantalle, 28-01-2016
"Na de eerste sessie met Kim kreeg ik een opdracht mee naar huis. Samen met mijn vriendin ben ik toen gaan oefenen en moet zeggen dat we stapje voor stapje verder komen. Had niet verwacht dat ik echt met Kim over het probleem kon praten maar viel achteraf reuze mee! Groetjes van Rico"
Rico, 06-04-2018
"Na 2 sessies met Kim en het uitvoeren van haar tips begon de romatiek en de zin in seks langzaamaan weer op te bloeien, en ik kan met zekerheid zeggen dat mijn seks leven zelfs beter is geworden dan voorheen. Thanks, Kim!!! Liefs Evelien"
Evelien, 06-04-2018