Typisch Kim; de zakenvrouw met lef

Kim lacht graag en veel, kun je haar toch serieus nemen?

Ja, dit blondje kan je inspireren met haar zakelijke kant, als eigenaresse van het merk Kim Holland en mede oprichtster van diverse tv-zenders. Haar zakenleven is heel uitdagend en bruisend. Op een smeuïge manier, met een keur aan leuke anekdotes, krijg jij dit gepresenteerd.

Nieuwe trends

Kim deelt graag met jou wat, volgens de trendwatchers, de nieuwe liefde- en relatievormen van de toekomst worden. Wordt door Kim op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld de vergaande ontwikkeling met betrekking tot robotica op haar specifieke vakgebied.

Ze gaat met je de diepte in en zelfs haar privéleven komt nog even aan bod. Zo krijg je het antwoord waarom ze na een lange open relatie nu opeens monogaam is geworden..!

Kim op jouw netwerk

Boek ‘Typisch Kim’ , en ervaar zelf wat een inspirerende persoonlijkheid ze is op je netwerk, borrel of brainstorm-event.

Kim als spreekster en presentatrice

Wil jij Kim Holland als spreekster of presentatrice voor jouw evenement of netwerk? Afsluitend is ook ruimte voor vragen en een Meet & Greet. Neem contact op met ons team voor meer informatie op +31 6 54 97 05 28 of info@kimhollandcoaching.nl 

Kim Holland op jouw evenement
Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Netwerknaam of bedrijfsnaam*

    Wat is het thema van het evenement?

    Voor- en achternaam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*