Wat kan ik voor je betekenen?

Na jarenlang praktijkervaring te hebben opgedaan in mijn werk in de erotische sector, en gevraagd te zijn voor het oplossen van allerlei seksuele- en relationele problemen op tv, de radio en magazines, is het nu de tijd om mij in te gaan zetten voor persoonlijke coaching.

Over sommige dingen praat je niet makkelijk, maar ik heb gemerkt dat men mij vanwege mijn achtergrond wél in vertrouwen durft te nemen. Of het nou persoonlijk is, openlijk op de radio bij 538, of bij Jensen, als iemand een moeilijke vraag heeft of gewoon ergens mee zit, weten ze dat geen probleem te gek, en geen fantasie te avontuurlijk is voor mij.

Als Kim Holland heb ik op het gebied van liefde bijna alles meegemaakt, en ik weet wat voor problemen er allemaal zijn. Maar ik weet tevens dat dat in veel gevallen komt doordat je er met niemand over durft te praten. Het probleem op tafel leggen is het begin van de oplossing. Ik kan je je in een persoonlijk op je gemak laten voelen en het zal dan ook geen punt zijn je vraag of issue aan mij voor te leggen.

Voor wie
Wil je als vrouw meer genieten van liefde, ideeën opdoen, diepgewortelde denkbeelden veranderen, je relatie een seksuele boost geven, meer weten over kinky fantasieën, ik kan je daar op een creatieve manier mee helpen. Maar ook als je man geen zin meer heeft, jullie uit elkaar groeien of er andere relationele factoren in het spel zijn.

Wil je als stel kijken hoe je het vuur weer terug wil krijgen in je relatie, ingesleten patronen doorbreken, gaan experimenteren? Op elk vlak kan ik je helpen en op het gebied van experimenteren weet ik hoe dat werkt en wat de valkuilen zijn.

Wil je als man weten hoe je je uitstraling kunt verbeteren, en zelfverzekerder de dating markt op kan gaan? Heb je problemen van seksuele aard? Psychologisch veroorzaakte erectiestoornis? Kom je te snel klaar? Wil je je vrouw of vriendin spuitend laten klaarkomen? Weten hoe je met haar aan anaal kunt beginnen? Dan kan ik je helpen!

Voor wie niet
Voor mensen die fysiek contact willen.
Heeft het probleem een medische oorzaak, dan moet ik verwijzen naar een seksuoloog, of huisarts.